Cibes hisservice

Varför modernisera hissen?

En pålitlig, bekväm och tillgänglig hiss förbättrar livskvaliteten för alla, oavsett om det är i ditt hem eller i en offentlig byggnad. Det är vi övertygade om. Att modernisera din hiss förbättrar även säkerheten, tillgängligheten och utseendet samtidigt som dina energikostnader minskar.

Hur ofta behöver din hiss service

Ger ett nyproducerat utessende och funktion

När vi moderniserar dina hissar innehåller de precis samma komponenter och moduler som nyproducerade. Det innebär enklare underhåll och reservdelsförsörjning samt en väl utprovad produkt.

call button with touchscreen

ökar säkerheten och minskar energiförbrukningen

En väldigt viktig synergieffekt när du moderniserar dina hissar är minskad energiförbrukning och ökad personsäkerhet. En hiss med modern styrning har bättre övervakning och bättre kontrollfunktioner än äldre. Du får dessutom en effektivare hissfunktion med ökad komfort och kortare väntetider.

Miljövänligt drivsystem för hissar

hållbart

och med en modernisering används färre material- och energiåtgång vilket skapar en mer hållbar framtid.

 

Hållbar hisservice

Vi besiktigar hissen för att bedöma omfattningen

Stora delar av en hiss har väldigt lång livslängd. Istället för modernisering byter många hisstillverkare ut hela hissen. Men det gör inte vi. Vi kan med vår kompetens och erfarenhet modernisera hissarna flera gånger istället för komplett utbyte. Det sparar både miljö, resurser och pengar över tid.

Cibes Customer Service
VI HJÄLPER DIG

Kontakta oss

Vill du ha mer information? Skicka din förfrågan till oss så återkommer vi så fort vi kan.

+46 40 96 75 75

Felanmälan av din hiss

Felanmälan av din hiss

Felanmälan