Abu Dhabi
Nyhet

Cibes A5000 i Louvre, Abu Dhabi

2015-03-04

Louvre Abu Dhabi är ett nytt och innovativt konstmuséum i Förenade Arabemiraten där konstnärlig erfarenhet, nyfikenhet och utbildning ska samsas under samma tak. Byggnaden är ritad av den prisbelönte arkitekten Jean Nouvel, i avsikt att kombinera modern arkitektur med inspiration från arabvärldens traditioner. Placerat på Saadiyat Island står Louvre Abu Dhabi klart i december 2015, som ett universellt museum för blandad kultur.

Till detta prestigefyllda bygge är Cibes Lift stolt leverantör av två lyxiga plattformshissar i rostfritt stål, Cibes A5000. Uppdraget genomfördes i samarbete med Otis LLC i Dubai. Cibes A5000 är utvecklad med fokus på komfort och design och passar perfekt i denna miljö. Ett rejält drivsystem, eget schakt och hög säkerhet gjorde Cibes A5000 till det självklara valet för Louvre Abu Dhabi.

Abu Dhabi

Emiratet Abu Dhabi har tillsammans den franska museivärlden skapat ett nytt konstmuseum på Saadiyat Island. I ett avtal undertecknat 2007 med regeringarna i Förenade Arabemiraten och Frankrike togs beslutet att skapa ett universellt museum med namnet Louvre Abu Dhabi. Muséumet är byggt över vattnet, i skydd från värme och sand, av en stor kupol och beräknas öppna december 2015.

Share
Felanmälan av din hiss

Felanmälan av din hiss

Felanmälan