Nyhet

Cibes deltar i kampen mot Corona

2020-04-02

tillsammans mot covid-19

cibes joins the fight against covid-19

CIBES LIFT GROUP STARTAR PRODUKTION AV RAMAR TILL SKYDDSVISIR för att stödja SVENSK HÄLSO- OCH SJUKVÅRD I KAMPEN MOT COVID-19.

Cibes Lift Group tillverkar ramarna med hjälp av fabrikens 3D-printer medan leverantören Solid Engineering sedan monterar ihop the kompletta skyddsvisiren och levererar dem till sjukvården. Ramarna kan desinficeras och återanvändas och bidrar till att stärka lagren av skyddsmaterial och skydda nödvändig medicinsk personal.

Cibes är ett av flera företag som har börjat tillverka medicinsk skyddsutrustning i kampen mot Corona-viruset världen över. Den franska lyxgiganten LVMH som tillverkar kosmetika och parfymer för Christian Dior och Givenchy har lagt om sin produktion för att tillverka handspritsgel, som sedan distribueras till gratis till franska sjukhus.

I Kina har Foxconn, som i vanliga fall tillverkar för Apple, börjat tillverka ansiktsmasker och i Spanien håller modekedjan Zara på att lägga om sina fabriker till att göra sjukhuskläder och kommer även att donera ansiktsmasker.

Cibes Lift Group vill vara en del av kampen mot Covid-19 och göra en insats både för sjukvården och de som har drabbats av viruset. Fabriken fortsätter att tillverka hissar i enlighet med de svenska myndigheternas riktlinjer och vi prioriterar säkerhet och hälsa för vår personal och våra kunder. Om du har frågor rörande vår verksamhet eller dina hissorder, är du alltid välkommen att kontakta oss på +46 26 17 14 00.

Share
Felanmälan av din hiss

Felanmälan av din hiss

Felanmälan