Cibes lift now in london
Nyhet

Cibes förvärvar brittiska Titan Elevators

2020-12-03

Cibes förvärvar brittiska Titan Elevators

Cibes Lift Group förvärvar Titan Elevators för att stärka sin närvaro i det strategiskt viktiga Londonområdet och bredda den brittiska verksamheten till att innefatta hissmodernisering och hissar med högre hastighet.

Titan Elevators har sitt säte i Sidcup, strax söder om London och erbjuder kundanpassade tjänster inom hissreparation, modernisering och underhåll. Företaget erbjuder även ett brett utbud av standardiserade och skräddarsydda hisslösningar för olika miljöer.

”Titan Elevators är ett viktigt förvärv för Cibes Lift Group, både när det gäller deras strategiska geografiska placering och kompetens. Vi ser verkligen fram emot att expandera vår brittiska verksamhet tillsammans med Titan Elevators”, säger Per Lidström, CEO för Cibes Lift Group.

Titan Elevators grundades 1997 och verksamheten har vuxit i en imponerande takt sedan dess. Företaget har byggt en stor kundbas i Londonregionen och är kända för sina skräddarsydda, exklusiva hisslösningar, samt för sin personliga kundservice.

”Jag tror att det är vårt breda utbud av produkter och tjänster, tillsammans med vår övertygelse om att allt börjar och slutar med kunden, som gör oss framgångsrika. Vi fokuserar på kommunikation, kontinuitet och personanpassade kundlösningar, vilket jag tror ger oss en fördel gentemot våra konkurrenter”, förklarar Mark Collins, VD för Titan Elevators.

Titan Elevators behåller sitt företagsnamn och varumärke och kommer att drivas som ett oberoende företag. Titan Elevators har cirka 60 anställda och såväl personal som VD Mark Collins, kommer att behålla sina nuvarande positioner.

”Våra företag är starkare tillsammans och för Titan Elevators kunder och personal, betyder förvärvet att Titan Elevators tryggar en stark marknadsposition inför framtiden”, fortsätter Mark Collins.

Företagsförvärvet kommer dessutom att skapa nya affärsmöjligheter i Storbritannien, både för Titan Elevators och Cibes Lift UK.

”Det här förvärvet ger oss tillgång till den brittiska marknaden för hissar med högre hastighet och stärker vår närvaro i Londonområdet. Även om Titan Elevators kommer att vara ett oberoende företag, kommer de att arbeta tillsammans med Cibes Lift UK i större projekt, som kräver båda företagens hissprodukter, samt närhelst vi ser en möjlighet att öka våra marknadsandelar genom samarbete”, avslutar Merijn Aldewereld, VP Sales Central Europe & UK.

Cibes acquires Titan lifts

 

För mer information kontakta: Per Lidström, CEO för Cibes Lift Group 026-17 14 00, eller Merijn Aldewereld m.aldewereld@cibesliftgroup.com, eller besök http://www.titanelevators.co.uk/.

Share
Felanmälan av din hiss

Felanmälan av din hiss

Felanmälan