Space-efficient passenger lift
Nyhet

Cibes lanserar ny och innovativ hisslösning

2020-04-14

Cibes lanserar NY, innovativ hisslösning – cibes c1 pure

Cibes Lift Group är kända för sina utrymmeseffektiva, modulbaserade plattformshissar. Nu lanserar företaget den nya korghissen Cibes C1 Pure, som ser ut precis som en vanlig personhiss, men som är allt annat än vanlig.

På en global hissmarknad med en växande efterfrågan på tids- och platsbesparande hisslösningar lanserar Cibes Lift Group Cibes C1 Pure, en hiss som är utrustad med full komfort och designad för snabb leverans och installation.

“Vi tror att Cibes C1 Pure kommer att fylla en viktig lucka på hissmarknaden. Konventionella personhissar erbjuder hög komfort, men de tar flera månader att tillverka och veckor att installera. Cibes C1 Pure har en fantastisk design och erbjuder jämförbar komfort, men tar bara veckor att tillverka och några dagar att montera. Vi är övertygade om att det är fördelar som kommer att tilltala många byggare, arkitekter och villaägare därute”, säger Per Lidström, VD för Cibes Lift Group.

CEO of Cibes Lift Group

Cibes nya hiss har tagit de smartaste fördelarna från plattformshissteknologi och kombinerat dem med bekvämligheten hos konventionella hissar, eller som Johan Strand, chef för produktutveckling på Cibes Lift Group förklarar:

”Cibes C1 Pure har automatkörning och automatiska skjutdörrar, precis som en vanlig hiss, men tack vare vårt smarta modulkoncept och vår platsbesparande design, kräver C1 Pure mycket mindre byggnadsanpassningar. Cibes C1 Pure är resultatet av ett fantastiskt teamwork och vi är särskilt stolta över våra nya skjutdörrar som har marknadens lägsta topphöjd och tillverkas i vår fabrik här i Gävle.”
För att kunna anpassa sig till kraven hos olika användare, byggnadstyper och stilar, erbjuder den nya hissmodellen ett stort urval av kulörer, material och tillbehör.

“Utmaningen som vi gav våra industridesigners var att skapa en tidlös och typiskt skandinavisk design med stor flexibilitet i fråga om färgval, material och tillbehör. Jag tycker att resultatet mer än väl uppfyller de kraven och är övertygad om att Cibes C1 Pure har allt som krävs för att bli en försäljningssuccé”, avslutar utvecklingsingenjör Erik Baumgarten.

Cibes C1 Pure utvecklas och tillverkas i Sverige och lanseras över hela världen 14 april 2020.

För mer information, kontakta:
David Harrison, Director of Marketing & After Sales, Cibes Lift Group

david.harrison@cibesliftgroup.com eller +46 26 17 14 00

Felanmälan av din hiss

Felanmälan av din hiss

Felanmälan