Cibes Lift Group stärker sin position i Skåne
Nyhet

Cibes Lift Group köper Hiss i Skåne

2019-08-21

Cibes Lift Group köper Hiss i Skåne

Cibes Lift Group köper Hiss i Skåne, ett företag med verksamhet inom service, modernisering och nyinstallation av hissar. Förvärvet av Hiss i Skåne stärker Cibes position i regionen.

Hiss i Skåne specialiserar sig på service, modernisering och nyinstallation av konventionella hissar och lågfartshissar. I dagsläget har Hiss i Skåne serviceuppdrag för cirka 2200 hissar.

”Vi vet att god service och eftermarknad är avgörande för att säkra en fortsatt god tillväxt i Sverige och Skåne är en viktig region för oss. Eftersom vi har samarbetat nära med Hiss i Skåne i flera år, vet vi att de erbjuder våra kunder och brukare förstklassig service och support”, säger Daniel Söderblom, Country Manager för Cibes i Sverige och Norge.

Hiss i Skåne grundades 2006 av Urban Strandberg, Stefan Laffrezen och Anders Claus och har snabbt vuxit till att bli det största privatägda hissföretaget i regionen.

”Förvärvet av Hiss i Skåne ligger helt i linje med vår tillväxtstrategi och kommer både stärka vår position i södra Sverige samt bredda vår verksamhet och expertis inom service och eftermarknad. Vidare kommer Hiss i Skåne dra nytta av Cibes styrka inom produktutveckling, marknadsföring och försäljning. Det är med glädje jag hälsar Hiss i Skåne välkommen till Cibes Lift Group” säger Per Lidström, VD för Cibes Lift Group.

Hiss i Skåne har sitt kontor i Malmö. Företaget har i dag närmare 30 anställda och blir ett helägt bolag inom Cibes Lift Group.

Länkar: http://www.hissiskane.se/ 

Felanmälan av din hiss

Felanmälan av din hiss

Felanmälan