Photo of Berlin skyline
Nyhet

Cibes Lift Group satsar på den tyska marknaden med nytt bolag

2019-04-12

Hösten 2018 registrerade Cibes Lift Group det nya bolaget Cibes Lift Deutschland GmbH i Tyskland. Nu startar den tyska satsningen på allvar i och med rekryteringen av VD och landschef Jaschar Mahmoudian.

Det nya dotterbolaget och rekryteringen av Jaschar Mahmoudian är delar av en strategisk satsning för att stimulera försäljnings- och marknadsutvecklingen i Tyskland, som sedan länge är en nyckelmarknad för Cibes Lift Group.

“Nu startar vi vår Tysklandssatsning på allvar. Vi är väldigt nöjda med rekryteringen av Jaschar Mahmoudian till rollen som landschef för Tyskland. Hans expertis inom försäljning och marknadsföring och hans starka meriter inom produkt-, process- och affärsutveckling kommer att vara en stor tillgång för Cibes Lift Group såväl som för vårt tyska distributionsnätverk”, säger Chris Roggeband, försäljningschef för Cibes Lift Group.

Jaschar Mahmoudian

Jaschar Mahmoudian har imponerande meriter från ledande positioner inom hisstillverkare ThyssenKrupp och Schindler samt flera andra välrenommerade företag. Han tillbringade de första veckorna av anställningen på Cibes Lift Groups huvudkontor i Gävle och delar med sig av sina första intryck:

“Cibes devis ‘bringing people together’ och företagets kärnvärden ‘personlig, progressiv och professionell’ är inte bara tomma ord. När jag besökte huvudkontoret och fabriken i Gävle, såg jag med egna ögon styrkan hos den ”svenska approachen”. Jag är övertygad om att Cibes unika erbjudande, som kombinerar bra design och förstklassig kvalitet med starka företagsvärderingar, är det som får oss att skilja oss från mängden. Att ta den tyska marknaden till nästa nivå för Cibes är en jättespännande utmaning för mig och jag kan knappt bärga mig.”

Jaschar Mahmoudian kommer att ha sin bas i Berlin, där Cibes Lift Group snart kommer att starta ett nytt kontor.

Share
Felanmälan av din hiss

Felanmälan av din hiss

Felanmälan