Miami Bay
Nyhet

Cibes Lift Group tar steget in i USA

2020-05-19

Cibes Lift Group tar steget in i USA

Under de senaste åren har svenska Cibes Lift Group vuxit snabbt och startat ett stort antal säljbolag i Europa, Asien och Mellanöstern. Nu skapar Cibes Lift Group dotterbolaget Cibes Lift US Inc., utser en lokal VD och tar steget in på den amerikanska marknaden.

Cibes Lift Group har förberett sin expansion till USA under en längre tid och nu har företagsgruppen de resurser och produkter som krävs för att introducera Cibes varumärke i USA, med början i Florida. Som försäljningsdirektör Chris Roggeband,förklarar, var det ett strategiskt beslut att starta dotterbolaget i just Florida:

”Florida är en kapitalstark och tätbefolkad stat där vi vet att det finns en stark efterfrågan på våra villahissprodukter, särskilt bland den äldre delen av befolkningen. Vårt nya bolag kommer att starta upp direktförsäljning i Miami och området längs med Floridas sydöstra kust, men kommer även bygga upp ett distributionsnätverk för att täcka fler stater.”

För att leda den amerikanska verksamheten har Cibes Lift Group utsett Lucas Moraes till VD. Lucas har tidigare arbetat som Regional Sales Director och Branch Manager för en stor hisstillverkare. Dessutom har han startat upp en industridivision i Sydamerika för ett tyskt teknikföretag.

Lucas Moraes MD at Cibes US

“Lucas har rätt erfarenhet och kompetens för att klara den här utmaningen och vi är väldigt glada över att ha honom ombord. Vi är övertygade om att han har de kontakter och expertkunskaper som krävs för att bygga upp en dynamisk och livskraftig verksamhet för oss i USA”, avslutar Chris Roggeband.

Besök gärna vår nya hemsida www.cibesliftusa.com för mer information.

För mer information, kontakta:
Chris Roggeband, försäljningsdirektör och VP för Cibes Lift Group.
chris.roggeband@cibesliftgroup.com eller +46 26 17 14 00.

Felanmälan av din hiss

Felanmälan av din hiss

Felanmälan