Group markteing director at Cibes Lift Group
Nyhet

David Harrison blir Group Marketing Director för Cibes

2019-09-19

David Harrison blir Group Marketing Director för Cibes Lift Group

Cibes Lift Group har utsett David Harrison till den nya rollen som Group Marketing Director. David har lång erfarenhet inom tillgänglighetsindustrin och kommer närmast från svenska Handicare.

Under de senaste tio åren har Cibes Lift Group utvecklats från ett lokalt svenskt företag till en internationell grupp med mer än 600 anställda i 15 länder och distributörer i över 50 länder. Den geografiska expansionen har varit intensiv under de senaste åren, med etablering av försäljningskontor och dotterbolag i Asien, Europa och Mellanöstern.

David började hos Cibes i september och kommer närmast från den svenska tillverkaren av tillgänglighets- och patienthjälpmedel Handicare, där han arbetade i 16 år. När han lämnade Handicare, var David försäljnings- och marknadschef med ansvar för Storbritanniens direktförsäljning av trapphissar, badrumshjälpmedel och villahissar.

I sin nya roll kommer David att ansvara för Cibes Lift Groups strategiska och leadsskapande marknadsföring för att säkra en lönsam tillväxt i linje med företagets ambitioner att växa i världen.

”Jag ser fram emot att stödja teamen i olika länder och utforska de många olika möjligheterna som vi har för att öka Cibes andelar på de snabbväxande offentliga och privata marknaderna. Nu är vi ett spännande skede då vi kan utveckla vårt erbjudande och våra tjänster, profilera vårt varumärke, vårda våra kundrelationer och dela med oss av framgångsrik praxis till våra partners och dotterbolag världen över, säger David.

Cibes Lift Groups Sales & Marketing Vice President, Chris Roggeband fortsätter: “David har en enorm erfarenhet med sig och jag är glad över att välkomna honom in i Cibes ledningsgrupp. Vi har sett en stadigt ökande efterfrågan på våra produkter och tjänster och Davids ingående kunskap om tillgänglighetsmarknaden, i kombination med hans breda erfarenhet av leadsskapande insatser och utveckling, gör honom till rätt person att driva vår expansion genom förbättrade, strategiska marknadsföringskampanjer.”

Länkar: Om Cibes Lift Group

Felanmälan av din hiss

Felanmälan av din hiss

Felanmälan