Product management
Nyhet

Ny Director of Product Management & Modularization

2021-02-24

Ny Director of Product Management & Modularization

Theodor Ernstson har utsetts till ny Director of Product Management and Modularization för att stärka den strategiska utvecklingen av Cibes Lift Groups produktportfölj.

Marknadens efterfrågan på smarta, modulära hisslösningar har ökat stadigt de senaste åren och Cibes Lift Group lanserar för närvarande nya innovativa produkter och intuitiva funktioner i ständig takt med pågående utveckling. För att stärka Cibes långsiktiga, strategiska produktutveckling har Theodor Ernstson rekryterats till den nya rollen som Director of Product Management and Modularization.

”Theodor har en imponerande meritlista vad gäller organisationsledning inom industriell design och produktutveckling, därtill bidrar han  med stor erfarenhet från försäljning, tillverkning, logistik och FoU. Vi är mycket glada över att Theodor valt att börja hos oss och vi är övertygade om att han har rätt tvärfunktionella egenskaper för att ta utvecklingen av vårt produktsortiment till nästa nivå”, säger Per Lidström, VD för Cibes Lift Group.

Theodor Ernstson kommer närmast från en roll som affärsdirektör på industridesignföretaget Splitvision Design. I sin roll som Director of Product Management and Modularization kommer han att hantera Cibes Lift Groups produktportfölj med stor hängivenhet och främst fokusera på marknadsefterfrågan, produktdesign och produktionseffektivitet:

”Jag brinner för produktutveckling, design och processledning. En av mina främsta huvuduppgifter blir nu att synkronisera och effektivisera dessa processer, samtidigt som jag kommer att se till att vi erbjuder de produkter som marknaden faktiskt vill ha. Jag ser verkligen fram emot min nya utmaning, och att skapa en tydlig och inspirerande riktning för Cibes Lift Groups produktsortiment, tillsammans med de begåvade teamen världen över”, avslutar Theodor Ernstson.

Theodor Ernstson tillträdde rollen den 15 februari 2021 och kommer att vara baserad i Sverige.

För mer information, kontakta: Per Lidström, VD för Cibes Lift Group, 026-17 14 00.

Share
Felanmälan av din hiss

Felanmälan av din hiss

Felanmälan