Cibes lift in Madrid
Nyhet

Ny VD för Cibes Lift Ibérica i Spanien

2020-05-27

Ny VD för Cibes Lift Ibérica i Spanien

För fem år sedan grundade Cibes Lift Group sitt dotterbolag i Spanien för öka kundnärheten och stärka varumärkeskännedomen. Nu utser företagsgruppen Montserrat Hernández Rodríguez till VD för Cibes Lift Ibérica för att ta den spanska verksamheten till nästa nivå.

Montserrat Hernández Rodríguez började på Cibes Lift Ibérica 1 maj i år och tar över efter Marcus Nilsson, Pricing & Business Manager för Cibes Lift Group, som tidigare ledde dotterbolaget i egenskap av tillförordnad VD.

”Montserrat har varit i hissbranschen i över 20 år och hennes breda erfarenhet från försäljning, marknadsföring och eftermarknad gör henne till den perfekta kandidaten för utmaningen. Vi är mycket glada över att ha Monserrat i vårt team och vi är övertygade om att hon har rätt kontakter och expertis för att utveckla vår verksamhet i Spanien”, säger Chris Roggeband Sales VP för Cibes Lift Group.

Efter att ha arbetat i många år för samma hisstillverkare, ser Montserrat fram emot att utveckla verksamheten för Cibes Lift Ibérica.

”Jag har letat efter den här typen av utmaning länge nu och jag ser verkligen fram emot att lära känna mitt nya team och utveckla verksamheten för Cibes i Spanien. En av mina första prioriteringar kommer att vara att stärka varumärkeskännedomen i Spanien, som är Europas största hissmarknad, men jag har även för avsikt att hitta nya sätt att bygga nya kundrelationer och expandera vår verksamhet”, avslutar Montserrat Hernández Rodríguez.

Cibes Lift Iberica in Spain

Cibes Lift Ibérica är placerat i Madrid men företaget täcker hela Spanien tack vare ett stort nätverk av service- och distributionspartners. Besök https://hissiskane.wwwcibesliftcom.wp2.triggerfish.cloud/es/ för mer information.

För mer information, kontakta:
Chris Roggeband, Sales VP för Cibes Lift Group chris.roggeband@cibesliftgroup.com eller +46 (0) 26 17 14 00.

Felanmälan av din hiss

Felanmälan av din hiss

Felanmälan