Cibes Lift in Dubai
Nyhet

Ny VD för Cibes Lift MENA

2020-01-21

Ny VD för Cibes Lift MENA

2016 bildade Cibes Lift Group och Al-Qaqa Group joint venture-bolaget Cibes Lift MENA i Dubai, med målet att stärka Cibes varumärke och kundrelationer i Mellanöstern. Nu ökar Cibes Lift Group sin andel i bolaget till 75% och utser Youssef Wazni till ny VD.

Youssef Wazni har lång erfarenhet av hissindustrin och har de senaste 10 åren innehaft flera strategiska chefspositioner inom ThyssenKrupp. Youssef kommer närmast från en tjänst som Regional Branch Manager & National Head of Sales i Förenade Arabemiraten.

“Vi är mycket glada över att välkomna Youssef Wazni till Cibes Lift Group. Hans meriter visar att han är extremt driven och vi är övertygade om att hans erfarenheter av försäljning och affärsutveckling kommer att ta Cibes Lift MENA till nya höjder”, säger Chris Roggeband, försäljning & Marknadschef för Cibes Lift Group.

Hissförsäljningen har haft en positiv trend ända sedan Cibes Lift MENA bildades, men nu måste organisationen stärkas för att möta den växande efterfrågan i regionen.

”MENA är en ekonomiskt stark region med en kraftigt växande byggindustri, där vi upplever en ökande efterfrågan på våra produkter och tjänster. Det är precis rätt tid för oss att investera för att stärka vår lokala organisation och utveckla affären i Mellanöstern, säger Per Lidström, VD för Cibes Lift Group.

Youssef Wazni tillträder sin tjänst som VD för Cibes Lift MENA 20 januari 2020, med placering i Dubai.

New General Manager for Cibes Lift Mena

 

Länk: Upptäck Cibes Lift MENA:s hemsida

Felanmälan av din hiss

Felanmälan av din hiss

Felanmälan