Nyhet

Ny VD för Cibes Lift Norge

2021-02-08

NY VD FÖr cibes lift norge

Gunnar Brattli utses till VD för Cibes Lift Groups dotterbolag Cibes Lift Norge, leverantör av vertikala plattforms- och kabinhisslösningar för den norska marknaden.

Gunnar Brattli kommer närmast från en tjänst som kommersiell direktör hos Volvo Norge AS och efterträder nu Sindre Dale Toft, som tidigare lett bolaget som tillförordnad VD. Gunnar har lång chefserfarenhet från telekom- och fordonsindustrin, vilket kommer att bli en stor tillgång i den framtida utvecklingen av Cibes Lift Norge.

“Gunnar har gedigen erfarenhet av både detaljhandel och distributörsförsäljning, samt från strategisk projektledning, vilket gör honom till den perfekta kandidaten för att vidareutveckla Cibes på den norska marknaden. Vi är så glada över att Gunnar börjat hos oss och vi är övertygade om att han har rätt kompetens för att ta Cibes Lift Norge till nya höjder”, säger Merijn Aldewereld, VP Sales Europe & UK.

Dotterbolaget Cibes Lift Norge grundades 2014, men Cibes har haft ett väletablerat distributörsnätverk i Norge sedan mitten av 90-talet. Gunnar Brattli ser mycket fram emot att expandera Cibes verksamhet i Norge:

“Cibes erbjuder förstklassiga premiumprodukter och tjänster och har därtill goda förutsättningar för ytterligare tillväxt på den norska marknaden. Jag tror att nyckeln till tillväxt är att skapa skräddarsydda kundupplevelser, och att ständigt leta efter möjligheter till förbättringar. Jag har ett tydligt affärsfokus och ser fram emot att leda utvecklingen av Cibes Lift Norge tillsammans med mitt skickliga team. VD-rollen ser jag som en mycket spännande utmaning och jag tror att mina erfarenheter från andra branscher kommer att vara till nytta när vi ska maximera den norska marknadens potential och samtidigt gå in i nya spännande marknadssegment”, säger Gunnar Brattli.

Cibes Lift Norge ligger i vackra Straume, strax utanför Bergens centrum. De levererar Cibes hisslösningar till samtliga delar av Norge. Gunnar Brattli tillträdde sin nya tjänst den 1 januari.

För mer information vänligen kontakta:

Merijn Aldewereld, m.aldewereld@cibesliftgroup.com eller besök hissiskane.wwwcibesliftcom.wp2.triggerfish.cloud/no.

Share
Felanmälan av din hiss

Felanmälan av din hiss

Felanmälan