New CEO of Cibes Lift Group
Nyhet

Per Lidström ny VD för Cibes lift Group

2019-06-05

Per Lidström ny VD för Cibes Lift Group

Per Lidström efterträder Mats Engblom som VD för Cibes Lift Group. Den nye VD:n kommer in med en gedigen erfarenhet från flera ledande positioner i företag inom den globala verkstadsindustrin.

Per Lidström har mer än 10 års erfarenhet från olika chefspositioner inom Sandvikkoncernen. Han lämnar nu sin position som Vice President of Global Operations på Seco Tools för att bli VD för hisstillverkaren Cibes Lift Group.

Per Lidström beskriver sig själv som en resultatorienterad ledare som stimuleras av ledarskapsutmaningar, affärskonkurrens och teamwork. Såhär beskriver han i korthet varför han tackade ja till jobbet som VD för Cibes Lift Group:

”Cibes har gjort en fantastisk resa under de senaste åren. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla företaget tillsammans med samtliga medarbetare och jag har stora planer för framtiden.”

Per Lidströms imponerande meriter inom förändringsarbete och internationell affärsutveckling gör honom till den perfekte kandidaten för jobbet som VD, eller som Peter Nilsson, styrelseordförande för Cibes Lift Group, uttrycker det:

”Det är med stor glädje som vi välkomnar Per Lidström som ny VD för Cibes Lift Group. Vi är övertygade om att Per kommer att passa bra i vår verksamhet och bidra stort till Cibes Lift Groups framtida utveckling.”

Per Lidström tillträder som VD för Cibes Lift Group den första juni 2019. Han kommer att vara placerad på företagets huvudkontor i Gävle.

Felanmälan av din hiss

Felanmälan av din hiss

Felanmälan