Nyhet

Upptäck vår nya villahiss Cibes Air®

2021-02-02

UPPTÄCK VÅR NYA VILLAHISS CIBES air®

Cibes Airs nya och innovativa design erbjuder en unik användarupplevelse där form och funktion harmonierar för att vägleda dina sinnen.

Utvecklingen av vertikala plattformshissar har varit oförändrad i årtionden, fram tills nu när Cibes Lift Group beslutat att det är dags för en förändring. Cibes Air är ett modernt, smakfullt och tidlöst inslag skapat utifrån ett klassiskt hisskoncept där våra produktdesigners, Gustav Berg och Ida Eriksson, står som de kreativa hjärnorna bakom Cibes Airs innovativa design.

Nyfiken på våra produktdesigners? Se filmen med Gustav Berg och Ida Eriksson. 

Några av huvudfunktionerna är en elegant handledare med inbyggd LED-funktion och integrerade våningsknappar, något som gör att känns ännu mer naturligt att hålla i handledaren för att åka med hissen:

”En av våra största utmaningar var att göra kontrollfunktionerna i plattformen lättare och mer intuitiva att använda. Med Cibes Air lutar du helt enkelt bara handen mot handledaren för att resa och minskar på trycket för att stanna”, säger Gustav Berg.

Ytterligare en utmaning har varit att göra några av hissens säkerhetsfunktioner mer eleganta och diskreta. Resultatet är en unik design skapad exklusivt för Cibes Air:

”På de allra flesta plattformshissar är utformningen av nödstopp- och hisslarmknappar väldigt industrianpassade i sin design. För Cibes Air ville vi skapa något mer sofistikerat och resultatet är både användarvänligt och vackert”, förklarar Ida Eriksson.

Cibes Air kombinerar skandinavisk funktionalistisk elegans med skönheten i naturliga material, för att skapa ett unikt och tidlöst uttryck. Det eleganta, luftiga intrycket av den upplysta frontpanelen och handledaren har gett hissmodellen sitt namn. Finns i tre valbara designkoncept; Wood, Textile och Metal; Cibes Air erbjuder dig stor frihet att komponera en hissdesign som smälter in i ditt hem och din livsstil.

Nyfiken på att veta mer? Se filmen, eller besök Cibes Airs produktsida.

Tags
Share
Felanmälan av din hiss

Felanmälan av din hiss

Felanmälan